top of page

O nama

"Pronalaženje smisla u svakom trenutku"

  • naše polaznike doživljavamo kao jedinstvene i neponovljive osobe

  • nemamo "recepte" koje koristimo kao primjenu za svakog polaznika već osiguravamo individualni pristup

  • prepoznale smo vlastiti poziv s kojim želimo pomoći polaznicima da zajedno tragamo na njihovom životnom putu u smjeru i tempu koji odgovara svakome ponaosob

  • naša osobna misija temelji se na traganju za smislom koju želimo živjeti i u susretu sa svakim od Vas  

  • zahvalne smo na našim znanjima, kapacitetima, vještinama i osobnim iskustvima te ih radosno dijelimo sa svakim od Vas

  • polaznici kod nas najviše cijene našu stručnost, strukturu, ljubaznost, povjerenje, fleksibilnost i poštovanje

Image-place-holder (1).png
Image-place-SQ.png

Naša priča

Mi smo Sanja i Andrea, žene koje su od poznanica postale poslovne partnerice te zajedničkim talentima i snagama otvorile Centar za osobni rast i razvoj „PRIČAJ MI O SEBI“.


Naša priča započela je 2019. susretima i kavama na školskom dvorištu i traje sve do danas. Vodeći egzistencijalne razgovore shvatile smo da dijelimo istu strast za prepoznavanjem vrijednosti i smisla u svakodnevnom životu. Osjetile smo unutarnju čežnju da donesemo svjetlo drugima i pomognemo im pronaći svoje „bolje Ja“. Kave su se pretvorile u strateške sastanke iz kojih se rodila ideja – stvoriti mjesto gdje će naše čežnje postati stvarnost, mjesto gdje će naše spoznaje i znanje o životu i djelu Viktora Frankla kao i ljubav prema logoterapiji pomoći drugima da pronađu svoj put. Tako je nastao Centar za osobni rast i razvoj "PRIČAJ MI O SEBI" kroz koji je do danas prošlo više od 200 zadovoljnih polaznika.


Dvije ključne vrijednosti koje su nas vodile u procesu stvaranja bile su otvorenost prema smislu i zajedništvo. Vjerujemo da je svatko od nas jedinstven te da ima neograničeni potencijal za rast i razvoj. Zato nam je cilj bio stvoriti sigurno i podržavajuće okruženje u kojem će svaka osoba imati priliku susresti se sa svojim boljim Ja.


Zajedno s vama razmišljamo i razvijamo priču koja zadovoljava vrijednosti, interese i osobne ciljeve vas i nas.


Pridružite nam se u našem Centru, krenimo zajedno na put osobnog rasta i razvoja! Dopustite da vaše čežnje kroz logoterapijsku refleksiju ostvaruju vrijednost kako biste mogli donijeti dobro sebi i drugima. Naša vrata otvorena su svima koji žele upoznati logoterapiju i odgovoriti na ključna egzistencijalna pitanja u svom životu.


Ispričajte nam priču o vama, a mi vas edukacijama vodimo u nove spoznaje, osposobljavamo za donošenje odluka i za različite izazove koji vas čekaju na životnom putu. Dođite u Centar za osobni rast i razvoj „PRIČAJ MI O SEBI“ – vaš bolji JA vas čeka!

POSEBNOSTI O CENTRU

Ako trenutno tražite stručnu i temeljitu podršku – dobrodošli u naš centar za osobni rast i razvoj „PRIČAJ MI O SEBI“. 


Shvatili ste da u vašem životu nedostaje smisla?

Teško pronalazite vrijednosti u svom životu?

Često imate problema sa samopouzdanjem i samopoštovanjem? 


Ako ste na neka od ovih pitanja odgovorili potvrdno, vi zapravo tražite odgovor na pitanje: tko sam ja?

Ako vam
donošenje odluka stvara probleme, 

imate napete odnose, 
doživljavate nerazumijevanje, 
imate poteškoće u iskazivanju svojega stava,
borite se s osjećajem manje vrijednosti,
smatrate da su svi protiv vas i da vas često nitko ne razumije,
na pravom ste mjestu - želimo biti tu uz vas!

Kroz naš individualni i grupni rad osiguravamo prostor samo za vas i vaše probleme. Dopustite nam da zajedno tragamo za odgovorima.

LE DORI (55).jpg

Naš centar je akreditirani član Međunarodnog udruženja za logoterapiju i egzistencijalnu analizu pri Viktor Frankl Institutu u Beču

te smo osposobljeni za edukacije s područja osobnog rasta i razvoja. Naše edukacije pružaju vam alate za savladavanje izazova u svakodnevnom životu te su idealan balans u kojem se savršeno spajaju teorija, praksa i individualni pristup. Upravo zato možete biti sigurni da ćemo vam pomoći ostvariti vaše bolje Ja. Dok tragate za smislom, suočavate se s krizama, napetim odnosima, želimo vam biti podrška, i prije svega, pratiti vas u vašem osobnom rastu i razvoju.

LE DORI (11).jpg

Iako istraživanja pokazuju da svaka četvrta osoba ima potrebu za psihoterapijskom podrškom, čvrsto vjerujemo da je logoterapija pravi izbor za psihoterapijski i edukativni put. Educirajući se brinete o svom mentalnom zdravlju, izbjegavate veće krize, razvijate otpornost i koračate prema ispunjenom životu.


Bez obzira jeste li već isprobali različite ideje i pristupe, dopustite da vam pristupimo jedinom psihoterapijskom metodom koja vas promatra kao cjelinu – vaš duh, vašu psihu i vaše tijelo. Kod nas ćete dobiti odgovore koji će vas voditi prema novim spoznajama o vama samima i svijetu u kojem živite. Mnogi naši polaznici su opisali logoterapiju kao novu dioptriju koju su dodali na svoje naočale dok promatraju svijet i sebe. Ta nova dioptrija uvijek uključuje vašu jedinstvenost i neponovljivost, pružajući vam obilje mogućnosti koje će vas dovesti do radosti i ispunjenja. Duboko vjerujemo da je smisao ključni element ljudske egzistencije i zato vam od srca želimo da upoznate svoj smisao!


Dođite i pridružite nam se u našem Centru za osobni rast i razvoj. Vaša nova perspektiva vas čeka!

Upoznajte naš tim

LE DORI (60).jpg

Andrea Oroš

logoterapeutkinja
članica Hrvatske komore psihoterapeuta

LE DORI (68).jpg

Sanja Pavičić Maslać

logoterapeutkinja
 članica Hrvatske komore psihoterapeuta

"Vrijeme je da se uputimo prema smislu, da pogledamo sebe, da što bolje iskoristimo svoj izvorni put prema smislu kroz vrijeme koje nam je preostalo. Naše mane, strahovi i rane neka nam ne budu zamišljene rešetke, jer su jednako čvrste kao i željezne. Poleti i živi smisao kroz svoj život i rad!"

by PRIČAJ MI O SEBI

Timberly Williams

bottom of page